SZOLGÁLTATÁSOK
 
 

Készüléke javítása előtt tájékoztatást kap a hibás berendezés várható szerviz költségéről és csak az Ön jóváhagyásával történik meg a kijavítása a megadott határidőig. Amennyiben gazdaságtalan a javítás bevizsgálási díjat nem számítunk fel.

Televízió javítás
Javítunk bármilyen típusú és méretű televíziót és egyéb megjelenítőt híradástechnikai készüléket:
TV - LCD -LED - 3D  - Plazma - Projektor DLP és RGB - Hagyományos TV - CRT - HIFI - DVD Felvevő és Combó  - Házimozik és Rendszerek - VIDEO - KAMERA
A berendezések javítása állapot felméréssel bevizsgálással és árajánlat adásával kezdődik. Gazdaságos javításra törekszünk ezért elsődlegesen alkatrész szinten javítjuk a készülékek egységeit, paneljait.
  A technológiából adódóan a leggyakoribb LCD TV hibák minden típusnál azonosak.
Javítást követően órákig járatjuk a készüléket és ha hibamentes, akkor javítottnak nyilvánítjuk és igény szerint hazaszállítjuk.

Távirányító javítás / pótlás
Részben vagy egyáltalán nem müködő távirányítóját megjavítjuk, de ha  sérült, törött, vagy javíthatatlan akkor segítünk a készülékhez legjobban illeszkedő azt tökéletesen vezérlő új irányító pótlásában, beszerzésében.
Elveszett vagy tönkrement távirányító azonosításához szükség van a televízió hátúlján lévő model számra vagy az eredeti távszabályzón lévő azonosító kódra. Általánosságban minden modelhez rövid határidővel elérhető utángyártott vagy eredeti originál vezérlő.

Felvevő készülékek javítása
Bármilyen típusú asztali vagy hordozható
DVD - HD - Blueray lejátszó/felvevőt kamerát javítunk.
HIFI készülékek
Erősítő - Amplifier - HIFI és MINI torony - Magnó Deck - DAT magnó - Rádió - Tuner- Kazettás magnó - Lemezjátszó - Hordozható Renszerek - CD-K szervizelése időszakos karbantartása.

Hangfalak
- Hangfal - Vezeték nélkül működő hangrendszer - Aktív sugárzó és Mélynyomó

Helyszíni javítás / kiszállás
Budapesten ingyenes kiszállás, környező településeken minimális, előre megbeszélt díjat számolunk fel.
Budapesttől távolabbra is elmegyünk.
Munkatársunk rövid határidővel, akár aznap is házhoz megy javítani, bevizsgálni készülékét. Javítás esetén ingyenes kiszállási díj!
Lehetőség szerint a készülékeket a helyszínen megpróbáljuk javítani, de sajnos ez a mai technológia előrehaladtával nem mindig megoldható. A szervizbe való beszállítást és a haza szállítást is természetesem megoldjuk. A kiszállást, valamint a javítást is próbáljuk a lehető legrövidebb időn belül megoldani.
Ha helyszínen nem javítható a készülék akkor átvételi elismervény ellenében beszállítjuk a szakszervizbe és a javításról rövid időn belül tájékoztatjuk.

Árajánlat
Minden elvállalt készüléket egy alacsony értékhatárig automatikusan javítunk.
Ha a javítás költsége átlépi ezt az értékhatárt akkor erről telefonon tájékoztatjuk és csak ezután javítjuk a készüléket.
A bevizsgálás ingyenes!!!

Garancia!!!
Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

Villámcsapás, ill. szakvélemény
A tavaszi és nyári időszakban egyre jellemzőbbek a viharok melyeket áramingadozások, kimaradások és elektromos kisülések villámok kísérnek. Ha már megtörtént a károsodás a készülékeket áramtalanítani kell. Szervizünk szakemberei igény szerint akár helyszíni kiszállással segítenek önnek a lehető leggyorsabb megoldás megtalálásában. Érvényes lakásbiztosítás esetén ellenőrizni kell, hogy a szerződés kiterjed-e a villám másodlagos hatására is. Ebben az esetben az általunk kiadott szaknyilatkozattal a biztosítója rövid időn belül kifizeti Önnek a kiadott végszámla  összegét. Bizonyos esetekben olyan mértékű a meghibásodás , hogy a helyreállítás gazdaságtalanná tartós alkatrész anyaghiány esetén pedig megoldhatatlanná válik. Ilyenkor a megoldás a készülékek teljes leselejtezése. Ebben is tudunk segíteni hivatalos selejtezési nyilatkozat kiállításában.

Ne feledje legjobb megoldás a megelőzés !

Ha nincs otthon vagy közeledik a vihar minden esetben áramtalanítson ideális esetben még az antennát is húzza ki.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

TV szerviz - TV szerelő - TV javítás gyorsan szakszerűen

Televízió szerviz : 420-8127
Ügyeleti mobil: 06-20-941-9499

ledtvszerviz@gmail.com

-----------------------------------------------------------------------------------------

VISSZA

Televiziószerviz.hu KFT