TELEVÍZIÓ SZAKSZERVIZ

 
 
 
 
 
 
Tisztelt Érdeklődő Köszöntjük Honlapunkon !
 
 
 
 

Szakmai tevékenységünket a Budapesti Gelka keretein belül kezdtük meg 1985-ben . Saját tulajdonú szervizünket 1995-ben alapítottuk amely azóta is folyamatosan működik és bővül a változó igényeknek megfelelően. Szórakoztató elektronikai és híradástechnikai berendezések javítására szakosodtunk de vállaljuk egyedi és társasházi antennák telepítését, karbantartását és szervizelését.
2006-ban átköltöztünk egy nagyobb üzlethelységbe jelenlegi címünkre ahol már több magas szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársunkkal állunk rendelkezésre a hét minden napján, szombaton és vasárnap pedig ügyeletet szolgáltatva.


TV szervizünk alapvető célja lakossági és közületi ügyfeleink igényeinek teljes körű kiszolgálása. Rugalmasan tudunk alkalmazkodni a megrendelőink kéréseihez . Törekszünk a jó ügyfélkapcsolatra erre jó visszajelzés a sok ajánlás és visszatérő megelégedett régi ügyfelek egyre bővülő köre.
Budapesten illetve vonzáskörzetében javítunk mindenféle híradástechnikai és szórakoztató elektronikai készüléket. Ha a helyszínen nem javítható, akkor átvételi elismervény kitöltése után beszállítjuk a szervizbe ahol rövid határidővel javítjuk a berendezést és a vállalt határidőre hazaszállítjuk.

Fontos számunkra hogy ügyfél centrikus szakszerű megbízható szolgáltatást nyújtsunk a hozzánk fordulóknak.
- Ezért a szervizközpont mellett munkaidőn túlnyúló ügyeleti szolgáltatással is rendelkezünk.
- Ha túl nehéz vagy nagy a javítandó készüléke és nem tudja az ügyfél megoldani annak szállítását akkor egy előre egyeztetett időpontban díjmentesen szállítjuk!
- Márka függetlenül  30 éves gyakorlattal vállaljuk TV készülékek és egyéb híradástechnikai berendezések szakszerű javítását.

- Nagy szakértelemmel, eredeti alkatrészek felhasználásával  javítjuk hazai és külföldi márkájú, meghibásodott TV készülékét törekedve a gazdaságos, olcsó de minőségi szolgáltatásra.

- A TV szervizben tudjuk vállalni 3D LED, LCD, PLAZMA, PROJEKTOROS TV, KAMERA, VIDEO, HIFI készülékek javítását.


- Természetesen vállaljuk hagyományos márkájú Tv készülékek javítását is - ALIEN, AKAI, AIWA, BEKO, DAEWOO, DELTON, FUNAI, GABA, GRUNDIG, GOLDSTAR, JVC, HIESENSE, ITT, LG, NOKIA, ORION, PHILIPS, PANASONIC, PIONEER, SAMSUNG, SIEMENS, SANYO, SONY, RECOR, ROADSTAR, THOMSON, TOSHIBA, VESTEL, VIDEOTON, WATSON, WALTHAM, -.


TV javításainkra és a beépített alkatrészekre
egyaránt hat hónap garanciát vállalunk.

A lehetőségekhez mérten megpróbáljuk a helyszínen elhárítani a hibát, megjavítani a készüléket.   Bizonyos berendezéseket amiket csak szakműhely körülmények között lehet precízen , jó minőségben felújítani azokat díjmentesen szakszerűen visszük a szervizbe és elkészültük után pedig  hazaszállítjuk és műszakilag beállítjuk az ügyfél igényének megfelelően.

 
     
     
     
 

-----------------------------------------------------------------------------------------

TV szerviz - TV szerelő - TV javítás gyorsan szakszerűen

Televízió szerviz : 420-8127
Ügyeleti mobil: 06-20-941-9499

ledtvszerviz@gmail.com

-----------------------------------------------------------------------------------------

VISSZA

Televiziószerviz.hu KFT